Antena Căutare

Posta moare, dar plateste contributia la Sanatate in bugetul firmelor PDL

Bilantul anilor precedenti si previ­ziunile pentru anii viitori arata cum CN Posta Romana SA este nevoita sa se imprumute masiv pentru a ramane pe piata odata cu liberalizarea serviciilor in anul 2013. Un fleac! 113 milioane de euro ar vrea sa imprumute Posta pentru investitii! Asta ar fi strategia, pentru ca in practica banii sunt drenati prin diferite servicii catre societatile care au cotizat la campania partidului de guvernamant.

Politica paguboasa la CN Posta Ro­mana SA, prin care societatea a fost dusa de rapa, este continuata de repre­zen­tantii numiti de guvernul Boc, care, in pofida situatiei grele, transfera milioane de euro in bugetul companiilor care au pompat bani in campanie la bugetul de partid.

Artizanii ultimei afaceri pe spa­tele banilor publici pompati in CN Posta Romana sunt directorul Dumitru Daniel Neagoe, originar din Prahova, fost consi­lier judetean PDL la Consiliul Judetean Prahova, si asociatii Alfa Medical Center din Ploiesti. Firma a primit prin nego­ciere de oferte un contract de 5,8 mili­oane de euro cu titlul de „Servicii de me­di­cina muncii, servicii de sanatate si alte servicii medicale".

Dincolo de coinci­den­tele privind provenienta directorului general de la Posta Romana si a com­paniei Alfa Medical Center este lesne de inteles ca strategiile „postei" vin sa sati­s­faca o clientela de partid si nu nevoile de relansare a societatii dupa mana­ge­men­tul pagubos din perioada directo­rului Dan Mihai Toader.

Grupul din umbra

Potrivit documentelor de la Registrul Comertului, actionarii societatii Alfa Medical Center sunt Lucian Boris Batir Maciopol 25%, Sofia Mihailescu (10%) si societatea All Plan Construction SRL din Bucuresti cu 65% din actiuni.

Despre cei doi asociati persoane fizice sa mentio­nam in treacat ca figureaza ca angajati in sistemul bugetar de sanatate. Lucian Boris Batir Maciopol este angajat la Spitalul CF 2 la sectia Urologie, in vreme ce Sofia Mihailescu este angajata ca sef de sectie la sectia Pediatrie din Slanic a Spitalului Orasenesc Valenii de Munte, unde a avut un venit net de 53.893 de lei, potrivit declaratiei de avere. Cei doi medici bugetari au suficient timp de afaceri asa ca au pus pe picioare Alfa Medical Center, pe care o administreaza Lucian Boris Batir Maciopol.

Vanzarile de PC-uri au avut un avans de 34% in prima jumatate a anului... Leul continua sa se deprecieze fata de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x