România, în pragul COLAPSULUI. Sute de mii de oameni sunt în pericol în perioada următoare!

Mutarea contribuţiilor de la angajator la angajat continuă să rămână o nebuloasă, atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţi! Deşi contractele de muncă ar fi trebuit modificate până la finalul lunii decembrie, mulţi angajatori nu au făcut asta, în speranţa că legea se va schimba. Iar asta îi face pe salariaţi să nu aibă nici cea mai vagă idee despre sumele de bani pe care ar urma să le primească în acest an.

Sute de mii de angajaţi din România nu ştiu deocamdată câţi bani vor primi de acum încolo. Asta pentru că nu au văzut încă noile contracte, modificate după revoluţia fiscală.

Sunt angajatori care speră că modificările fiscale vor avea aceeaşi soartă ca cea a formularului 600. Adică, amânare sau retragere. De aceea, spun ei, au apelat la soluţii de avarie.

Adică, nu au mărit încă salariul brut, iar pentru a compensa pierderile după plata contribuţiilor, angajaţii primesc bonusuri la salariu.

Pentru companiile cu sute de angajaţi, schimbarea contractelor poate fi o adevărată nebunie.

31 martie este termenul-limită până la care angajatorii trebuie să înregistreze modificările de contracte în sistemul REVISAL.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri