Căutare Live

Stocurile componentelor de schimb ale magazinelor Apple scad

Coronavirusul face ca Apple să aibă probleme nu doar cu producerea telefoanelor, ci şi cu piesele de schimb necesare pentru reparaţii.

Posesorii de iPhone care vor merge în perioada următoare în service-urile Apple sau autorizate de Apple pentru reparaţii ar putea avea neplăcuta surpriză de a afla că nu există pe stoc componenta necesară.

Sub protecţia anonimatului, mai mulţi angajaţi din magazinele Apple au povestit pentru Bloomberg despre situaţia componentelor pentru reparaţii.

Aceştia au fost înştiinţaţi de Apple că, pentru câteva săptămâni, se vor confrunta cu stocuri mici pentru componentele de schimb.

Apple i-a mai instruit pe reprezentanţii magazinelor sale să le ofere clienţilor alt telefon cu împrumut, până reparaţia se poate realiza. Asta nu garantează că vor exista iPhone-uri de împrumut pentru toţi clienţii.

Apple şi alte companii se confruntă deja de mai multe săptămâni cu probleme de stocuri şi producţie, după ce producătorii cu care lucrează au întrerupt producţia sau au redus nivelul acesteia.

Gigantul american a anunţat deja că va obţine venituri mai mici în primul trimestru decât cele la care se aştepta, tocmai din cauza acestor probleme.

Sursa : news.ro

Comisia Europeană: Creşterea economică din zona euro va fi probabil sub ritmul de 1,2% anticipat în februarie pentru 202... O oră de muncă în România, plătită cu 12% mai mult în primele luni din 2020. Cei mai mulți bani, în domeniul construcții...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x