Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Stocurile componentelor de schimb ale magazinelor Apple scad

Coronavirusul face ca Apple să aibă probleme nu doar cu producerea telefoanelor, ci şi cu piesele de schimb necesare pentru reparaţii.

Posesorii de iPhone care vor merge în perioada următoare în service-urile Apple sau autorizate de Apple pentru reparaţii ar putea avea neplăcuta surpriză de a afla că nu există pe stoc componenta necesară.

Sub protecţia anonimatului, mai mulţi angajaţi din magazinele Apple au povestit pentru Bloomberg despre situaţia componentelor pentru reparaţii.

Aceştia au fost înştiinţaţi de Apple că, pentru câteva săptămâni, se vor confrunta cu stocuri mici pentru componentele de schimb.

Apple i-a mai instruit pe reprezentanţii magazinelor sale să le ofere clienţilor alt telefon cu împrumut, până reparaţia se poate realiza. Asta nu garantează că vor exista iPhone-uri de împrumut pentru toţi clienţii.

Apple şi alte companii se confruntă deja de mai multe săptămâni cu probleme de stocuri şi producţie, după ce producătorii cu care lucrează au întrerupt producţia sau au redus nivelul acesteia.

Gigantul american a anunţat deja că va obţine venituri mai mici în primul trimestru decât cele la care se aştepta, tocmai din cauza acestor probleme.

Sursa : news.ro

Recomandari