Antena Căutare

A apărut o ȚARĂ unde NU există impozite și NU contează ce limbă vorbești sau ce religie ai! Uite cum poți să devii cetățean!

Recent, Polonia a revendicat un micro-stat ce poartă numele de Regatul Enclava. Acesta se află la granița dintre Croația și Slovenia.

Recent, Polonia a revendicat un micro-stat ce poartă numele de Regatul Enclava. Acesta se află la granița dintre Croația și Slovenia.

Statul are în jur de 100 de metri pătrați și nu este revendicat de niciuna dintre cele două țări. Deși este de dimensiunea unei curți din spatele casei, Regatul Enclava are un purtător de cuvânt.

Acesta a spus că a descoperit teritoriul accidental și ulterior s-a născut ideea creării unui stat unde nu contează religia, naționalitatea sau culoarea pielii. Mai mult decât atât, cetățenii ar putea studia gratuit și nu ar fi nevoiți să plătească impozite.

Deși nu este recunoscută în mod oficial, mai bine de 5.000 de oameni și-au exprimat printr-o petiție online dorința de a deveni cetățeni ai Regatului Enclava, unde sunt cinci limbi oficial.

Atentat sinucigaș lângă aeroportul din Kabul soldat cu trei morți... Tragedie aviatică Germanwings: Cele 150 de victime au fost identificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x