Antena Căutare

Alertă! Un român a fost răpit în Nigeria. Autorităţile iau toate măsurile pentru a-l salva

Un inginer român a fost răpit de persoane înarmate în sudul Nigeriei, relatează Dailypost.ng. Bărbatul şi echipa sa au fost răpiţi din localitatea Owa Oyibo, în regiunea Agbor.

Un inginer român a fost răpit de persoane înarmate în sudul Nigeriei, relatează Dailypost.ng. Bărbatul şi echipa sa au fost răpiţi din localitatea Owa Oyibo, în regiunea Agbor.

Potrivit primelor informaţii, atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care îl escorta pe român şi restul echipei sale. Confirmând incidentul, Poliţia din regiune a anunţat că incidentul a avut loc luni noapte şi este căutat în satul din zonă, scrie news.ro

Ambasadorul român în Nigeria a deplâns incidentul şi a cerut autorităţilor să ia toate măsurile pentru a-l salva pe inginer.

În Dubai se construiește cel mai mare turn din lume! Ce înălțime va avea clădirea în valoare de 900 de milioane de dolar... ”Serios, cum să apari așa în fața unei lumi întregi?” Ambasadoarea Bulgariei la Luxemburg, subiect de caterincă pe inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x