Antena Căutare

Amintiri dureroase! Prințul William și Kate Middleton au refăcut una dintre celebrele fotografii ale Prințesei Diana

Prințul William și soția sa, Kate, au vizitat sâmbătă Taj Mahal, ultima etapă a călătoriei lor de o săptămână în India și Bhutan, care reînvie amintiri dureroase pentru familia regală britanică, celebrul monument fiind scena uneia dintre cele mai faimoase fotografii ale mamei lui William, prințesa Diana, care a murit în 1997 la Paris.

Amintiri dureroase! Prințul William și Kate Middleton au refăcut una dintre celebrele fotografii ale Prințesei Diana Galerie
Lady Di, alături de prinții William și Harry

Prințul William și soția sa, Kate, au vizitat sâmbătă Taj Mahal, ultima etapă a călătoriei lor de o săptămână în India și Bhutan, care reînvie amintiri dureroase pentru familia regală britanică, celebrul monument fiind scena uneia dintre cele mai faimoase fotografii ale mamei lui William, prințesa Diana, care a murit în 1997 la Paris. Potrivit Agerpres, părinții lui William, prințul Charles și prințesa Diana, au vizitat India în februarie 1992, călătorie în timpul căreia Diana a fost fotografiată singură în fața Taj Mahal. Această imagine a devenit un simbol al singurătății sale atunci când cuplul s-a separat câteva luni mai târziu, amintește France Presse.

Una dintre imaginile celebre ale "Prințesei Inimilor"; Foto: mirror.co.uk

Turiștii au fost evacuați din Taj Mahal cu câteva minute înainte de sosirea Ducelui și Ducesei de Cambridge, care au venit din orașul Agra. Securitatea a fost întărită în jurul monumentului. inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO, înainte de sosirea lor, mai mulți paramilitari asigurând paza însoțiți de câini dresați.

În căldura toridă, cuplul a pozat așezat pe "banca Dianei'', Kate purtând o rochie în alb și albastru asortată la sacoul albastru al soțului ei.

Prințul William, alături de Ducesa de Cambridge, pe "banca Dianei"; Foto: dalilymail.co.uk

"Este un loc magnific", a declarat prințul William reporterilor după vizitarea mauzoleului, faimos pentru marmura sa imaculată, iar Ducesa de Cambridge a calificat drept "incredibilă (...) istoria romantică a clădirii și arhitectura sa magnifică".

Vizita la Taj Mahal încheie vizita oficială de o săptămână în India și Bhutan, cea mai amplă întreprinsă de William și Kate de la nașterea fiicei lor, Charlotte, în urmă cu aproape un an. Nici aceasta din urmă, nici fratele său, George, născut în iulie 2013, nu i-au însoțit pe părinții lor.

Această deplasare a lui William, al doilea în linia de succesiune la tronul britanic după tatăl său, prințul Charles, intervine cu puțin înainte ca regina Elisabeta a II-a să împlinească 90, la 21 aprilie.

Vizită istorică a Pepei Francisc în Grecia. Suveranul Pontif, mesaj de solidaritate către migranți: "Este o călător... Prea multă socializare l-a trimis la închisoare! Un bărbat a fost prins cu ajutorul Facebook, după ce s-a pozat în mijlo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x