Antena Căutare

VIDEO! Atac cu pusca de asalt la Chicago. 13 oameni au fost raniti

Atac armat pe un teren de baschet din Chicago! Un individ a deschis focul la intamplare, ranind 13 persoane. Printre acestea si un copil de numai trei ani, care a fost impuscat in fata.

Oamenii legii spun ca este o minune ca nimeni nu a murit in urma atacului deosebit de violent. Cel care i-a impuscat nu a fost prins inca.

Atacatorul a intrat pe un teren de baschet, in jurul orei 22, ora locala, si-a scos pusca de asalt si a inceput sa traga la intamplare. Panicati de zgomotele puternice, localnicii s-au apropiat de locul faptei si au vazut victimele intinse pe jos, urland de durere.

“Cred ca a folosit un pistol-mitraliera AK, a tras multe focuri. Am auzit bum, bum, bum. Cred ca noua-zece oameni au fost raniti. Un copil a fost impuscat in fata. Nu stiu daca a supravietuit”, a spus un martor.

Copilul, in varsta de numai trei ani, a ajuns in stare critica la spital, dar medicii se lupta sa ii salveze viata.

Alti 12 oameni au fost secerati in ploaia de gloante. Oamenii legii au pornit pe urmele agresorului, pe baza declaratiilor luate de la martori si de la victime.

Vezi toate editiile "Observator" pe Antenaplay.ro!

Cele mai frumoase perle din lume, expuse la Londra... SUA, la un pas de un dezastru nuclear de 260 de ori mai mare ca cel de la Hiroshima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x