Antena Căutare

Un australian pretinde ca este Iisus, fiul lui Dumnezeu... Si MII DE OAMENI il cred!

Iisus s-a intors deja pe pamant. Un fost specialist in IT din Australia pretinde ca e fiul lui Dumnezeu, iar mii de oameni il cred. Si au renuntat la tot ce aveau ca sa fie langa el. Alan John, pe numele sau real, a infiintat miscarea religioasa "Adevarul Divin", pe care o conduce alaturi de iubita sa. Care-i nimeni alta decat... Maria Magdalena. Adevarul divin al barbatului a starnit controverse in intreaga lume.

“Am amintiri foarte clare de la crucificare, dar nu sunt asa de ingrozitoare pentru mine cat sunt pentru Maria si ceilalti ce au fost de fata”

Nume: Alan John. Cel putin in acte. Pentru ca barbatul pretinde ca este de fapt Iisus. Iar femeia de la bratul lui ar fi Maria Magdalena. Impreuna conduc cultul "Adevarul divin".

Dupa crucificare, australianul sustine ca a intrat in lumea spiritelor, unde i-a intalnit pe Platon, Socrate, mai multi Suverani Pontifi si presedinti. Tocmai de aceea, acum, preda cursuri adeptilor sai, pe care ii ajuta sa se apropie de Dumnezeu.

Asemenea acestui barbat, cateva mii de oameni cred in "Adevarul Divin". Louise Faver, o britanica de 39 de ani, a renuntat la cariera de neurolog pentru a putea fi alaturi de cuplul din Australia.

Dupa cum era de asteptat, "Adevarul Divin" al australianului a starnit controverse in randul preotilor.

Alan John sustine, insa, ca nu cere nimic celor care vin si il asculta. Donatiile sunt bine-venite, insa nu obligatorii. “Multi oameni din secolul I nu credeau ca sunt Mesia si erau ofensati. De fapt, ei m-au ucis”, spune el.

"Pierdut in Peru": Cum se vede Peru, de pe bicicleta! (VIDEO)... Francois Hollande, confundat de Angela Merkel cu Francois Mitterand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x