Antena Căutare

Blonda de la drept! Reacţia ŞOCANTĂ a unor egipteni când văd o tânără mult prea sexy în campusul universitar

Studenţii unei facultăţi de Drept din Cairo au avut o reacţie şocantă atunci când în campus a intrat o tânără blondă cu decolteu.

Studenţii unei facultăţi de Drept din Cairo au avut o reacţie şocantă atunci când în campus a intrat o tânără blondă cu decolteu.

Bărbaţii aflaţi în incintă au înconjurat-o pe femeie, au început să fluiere şi să îi adreseze insulte. Ba mai mult, câţiva dintre ei au încercat să îi smulgă hainele.

Tânăra purta o bluză roz şi pantaloni negri. Deşi pentru un occidental aceasta este o vestimentaţie uzuală, egiptenii nu sunt obişnuiţi cu astfel de prezenţe. Asta pentru că, în Cairo, tinerele încă mai poartă văl şi haine care să le ascundă formele.

O organizaţie care luptă împotriva abuzului femeilor a făcut o sesizare către conducerea universităţii, urmând ca studenţii vinovaţi să fie pedepsiţi.

Danezii ucid din nou: Patru lei sănătoşi, omorâţi la ZOO... Noi detalii despre AVIONUL MALAEZIAN: Mai multe obiecte, considerate rămăşiţe ale aeronavei, au fost identificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x