Antena Căutare

Bulgarii trebuie sa multumeasca politicienilor pentru ca ii amuza

Presedintele Parlamentului de la Sofia a facut o remarca insolita, spunandu-le concetatenilor sai ca trebuie sa le fie recunoscatori politicienilor care ii amuza.



Taceva a comentat o serie de declaratii scandaloase facute de doi membri ai Cabinetului din partea formatiunii GERB, minimizandu-le importanta: "Cred ca voi, jurnalistii, trebuie sa ne fiti recunoscatori noua, politicienilor, pentru ca in timpul concediilor de vara, cand nu sunt multe subiecte importante, puteti furniza materiale ce pot fi citite pe plaja sau la munte, cand oamenii se odihnesc dupa serviciu".

La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul pentru Bulgarii din Strainatate si-a exprimat, prin cuvinte dure, furia fata de persoanele care au pus sub semnul intrebarii autenticitatea relicvelor Sfantului Ioan Botezatorul, descoperite recent langa Sozopol.

Tot atunci, ministrul Agriculturii, Miroslav Naidenov, aflat la vanatoare, a raspuns la criticile socialistei Kornelia Ninova, spunand ca ea reprezinta "vanatul" si ca singura sa dorinta este sa "o impuste".

Sursa: Jurnalul National

Furtunile au facut mii de victime in China si Statele Unite... Misterul Triunghiului Bermudelor, elucidat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x