Ultimă oră! Încă un stat închide terasele, barurile şi alte facilităţi, din cauza creşterii numărului de infecţii cu coronavirus

Încă un stat închide barurile, restaurantele, cinematografele şi alte facilităţi, din cauza creşterii numărului de infecţii cu coronavirus și intră pe lista celor care se pregătesc de izbucnirea celui de-al doilea val de Covid-19. California a interzis orice fel de astfel de activități pentru următoarele trei săptămâni.

Măsuri în toată lumea din cauza creșterii numărului de noi cazuri de Covid-19

Profimedia Images/ Foto ilustrativă

California a interzis activitatea restaurantelor interioare, cinematografelor şi a altor facilităţi, în cea mai mare parte a statului, pentru o perioadă de cel puţin trei săptămâni, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19, a anunţat miercuri guvernatorul Gavin Newsom,

Creștere masivă a numărului de cazuri noi și 110 morți în 24 de ore

Toate barurile şi berăriile, interioare sau exterioare, vor fi la rândul lor închise în 19 comitate, unde trăiesc 70% dintre locuitori, a spus Newsom.

Citește și: Infecția cu noul coronavirus, extrem de periculoasă! Iată cum se pot degrada plămânii unui tânăr care a contractat virusul, dar nu suferă de alte boli!

Numărul spitalizărilor şi al deceselor din cauza Covid-19 a crescut în cel mai populat stat al SUA, începând aproximativ din weekendul în care a avut loc sărbătoarea Memorial Day. În ultimele 24 de ore, 110 oameni au murit din cauza acestei boli, a spus guvernatorul. Ordinul acoperă unele dintre cele mai populate regiuni ale statului, inclusiv comitatele Los Angeles şi Orange, precum şi capitala statului, Sacramento.

Măsura a fost luată în timp ce şi în Florida, Texas şi alte state are loc o creştere a numărului de cazuri şi de spitalizări din cauza Covid-19.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri