Antena Căutare

Comunistii din Rep. Moldova: Presedintele Nicolae Timofti, ales prin frauda

Mai multi deputati comunisti, care au participat la sedinta Parlamentului de la Chisinau in urma careia Nicolae Timofti a fost ales noul presedinte al Republicii Modova, afirma ca votul a fost fraudat si ca totul a fost o farsa.

"Au fost schimbate urnele de vot, in loc de doua cabine a fost una singura, iar deputatii vegheau ca un deputat sa nu stea mai mult de cateva secunde in cabina de vot (...) Este o farsa, nu a vut loc nicio votare. Nu s-a respectat secretul votului. Asa cum Lupu a promis ca are un secret prin care se va vedea cum deputatii voteaza, azi s-a demonstrat care este secretul. Este o rusine ca asa a fost ales seful statului", a declarat parlamentarul PCRM Sergiu Sirbu, informeaza Mediafax.

Iar alt deputat a spus ca "nici intr-un stat nu veti gasi asa o procedura. Toti deputatiii Aliantei pentru Integrare Europeana care au trecut prin cabina de vot a rusinii au fost intimidati (...) Fiecare deputat a inchis buletinul de vot intr-o anumita modalitate".

Foto: Intactimages

VIDEO! Germanii transforma buncarele naziste in locuinte si le scot la vanzare... UPDATE! Un elicopter s-a prabusit peste o casa in Afganistan. 12 soldati turci si 4 civili afgani si-au pierdut viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x