Căutare Live

Coronavirus - Un hotel din Tenerife, unde a fost testat pozitiv un cetăţean italian, în carantină. Primul caz confirmat în sudul Italiei

Un hotel din Tenerife, în care se află cazaţi aproximativ 1.000 de oameni şi unde un cetăţean italian a fost testat pozitiv cu Covid-19, a fost plasat în carantină, scrie presa spaniolă.

Cele aproximativ 1.000 de persoane din hotelul din Adeje (Tenerife) se află izolate, la recomandarea autorităţilor sanitare, au informat surse din poliţie.

Nimeni nu are voie să intre şi să iasă din hotelul supravegheat de poliţie.

Italianul depistat cu coronavirus a fost internat într-un spital din insulă.

Gestionarea neconformă dintr-un spital din nordul Italiei stă la originea focarului epidemic, a spus marţi prim-ministrul italian Giuseppe Conte.

Marţi, Italia a confirmat şi primul caz de infectare în sud. Este vorba despre o femeie din Bergamo, care în urmă cu câteva zile a fost în vacanţă cu prietenii în Sicilia. Pacienta este internată în Palermo.

Numărul cazurilor confirmate în Italia este de 220, cele mai multe în regiunile Lombardia, unde au fost înregistrate 6 victime, Veneto, unde a fost înregistrat un deces, Emilia Romagna, Piemonte şi Lazio.

Sursa : news.ro

„Copilul meu de şapte ani nu are nevoie să ştie ce este acela un travestit!" Părinţi scandalizați de invitatul adus... E jale în Italia! După Milano, coronavirusul se răspândește și în zona de sud a Peninsulei...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri