Antena Căutare

Costa Concordia: supravietuitorii, jigniti de ofertele compensatorii

Proprietarii vasului Costa Concordia le ofera supravietuitorilor o reducere de 30% pentru achizitionarea unor noi pachete turistice, relateaza The Telegraph.

Astfel, acestia incearca sa scape de procesele care ar putea fi intentate si care i-ar putea costa sute de milioane de euro. Un reprezentat al companiei care detine vasul a declarat ca aceasta va oferi reducerile de 30% pentru cei care doresc sa ramana fideli croazierelor organizate de firma ce opera pachebotul Costa Concordia.

Oferta a fost considerata jignitoare de catre mai multe persoane. Brian Page, un pensionar britanic care s-a aflat pe vas, a declarat ca oferta pe care a primit-o este ridicola si se simte insultat. Un alt supravietuitor a catalogat reducerile ca fiind o insulta la adresa lui.

Dupa dezastru, compania a facut si alte greseli in relatia cu supravietuitorii. De exemplu, acestia au fost sunati in fiecare zi pentru a fi intrebati daca au cosmaruri sau nu pot sa doarma, desi, potrivit psihologilor, acest lucru poate provoca stres posttraumatic.

Foto: hepta.ro

Site-ul CBS, sters de hackerii Anonymous... Regina Spaniei traieste o tragedie in viata de cuplu. Inselata cu Printesa Diana!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x