Antena Căutare

Cum a răspuns Miss Moscova la întrebarea „Care e capitala României?”. Nu a făcut confuzia București-Budapesta, ci ceva mai grav

Miss Moscova 2023, Angelina Brezhenskaya, a fost întrebată care este capitala României, iar răspunsul ei a fost unul neașteptat.

Colaj cu Miss Moscova
Miss Moscova 2023 a răspuns greșit la întrebarea „Care e Capitala Românei?” | Instagram

Deși România a fost vecină cu URSS până la desființarea Uniunii în 1991, rusoaica nu știe care este capitala țării noastre. Frumoasa Angelina Brezhenskaya a fost invitată la o emisiue TV, unde moderatorul a pus-o în încurcătură cu o întrebare de geografie. Angelina Brezhenskaya, este avsolventă de Jurnalism și a impresionat cu frumusețea ei, reușind să obțină titlul de Miss Moscova.

Miss Moscova 2023 a spus că Bosnia și Herțegovina este capitala României. Moderatorul emisiunii a fost ironic și a sugerat rescrierea manualelor de geografie.

Cum a răspuns Miss Moscova 2023 la întrebarea „Care e capitala Romaniei?”

„Tu ești o persoană intelectuală din câte am înțeles”, a spus moderatorul.

„Nu știu. Nu sunt eu în măsură să spun asta”, a răspuns femeia.

„Care este capitala României?”, a întrebat moderatorul.

I s-a spus „Polonia” din culise, iar modelul a răspuns: „Bosnia și Herțegovina?”

„Este absolut corect. Capitala României e Bosnia și Herțegovina. Să rescriem manualale”, a spus ironic moderatorul.

„Nu este răspunsul corect?”, a întrebat Miss Moscova.

„Bineînțeles că nu! Tu ai numit o altă țară. Este vorba despre București”, a lămurit moderatorul situația.

Citește și: Doi italieni au vrut să ajungă la Cracovia și s-au trezit la Craiova. Cum a fost posibil și ce au făcut

Imaginile cu Miss Moscova în timp ce răspunde la întrebare au fost publicate pe Twitter, alături de câteva informații despre ea:

„Miss Moscova 2023" Angelina Brejenskaia își etalează cunoștințele de geografie. În timpul concursului, Angelina a declarat că scopul ei este să fie un model pentru tânăra generație. Brezhenskaya a studiat la Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moscova - la specialitatea "Televiziune". La câștigarea titlului, Brezhenskaya a fost aspru criticată pentru "aspectul ei modificat", se arată în descriera videoclipului publicat pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Multe vedete internaționale au greșit când au fost puse în situația de a rosti numele capitalei României, însă au făcut o confuzie între Budapesta, capitala Ungaria și Budapesta.

Deja a devenit ceva obișnuit ca oamenii, inclusiv celebritățile, să confunde Budapesta cu Bucureștiul. În urmă cu câțiva ani, starul pop Robbie Williams și-a promovat concertul de la Budapesta prin înregistrarea concertului său la București. Robert O. Work, adjunctul secretarului american al Apărării de la acea vreme, a vorbit despre Budapesta în loc de București la ceremonia de deschidere a bazei de rachete de la Deveselu.

De asemenea, în urmă cu mai mult timp UEFA a ales Bucureștiul în loc de Budapesta ca loc de desfășurare a meciului Ungaria-Portugalia. Totodată, șase fani francezi ai fotbalului au crezut că merg la Budapesta pentru meciul Franța-Ungaria, apoi au ajuns la București.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x