Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum arată locul în care va fi tratat Donald Trump de coronavirus

După luni de zile în care a încercat să minimizeze impactul virusului COVID-19 cu declarații false, președintele SUA, Donald Trump, s-a îmbolnăvit de coronavirus și urmează să fie tratat în Centrul Medical Național Walter Reed.

Președintele Trump a fost internat deja la Centrul Medical Național Walter Reed pentru a fi ținut sub observație și pentru a primi tratamentul pentru COVID-19.

Walter Reed are 7.000 de cadre medicale în personal, inclusiv unii dintre cei mai buni doctori din SUA.

Cât timp va fi internat, Trump va sta în Salonul Prezidențial, o porțiune luxoasă a spitalului ce are, în total, 88 de clădiri.

După ce a fost internat, Trump a publicat un video de 18 secunde pe contul lui de Twitter, în care le-a vorbit cetățenilor americani despre starea sa actuală.

“Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea extraordinară,” a început el. “Cred că o duc foarte bine. Ne vom asigura că lucrurile vor merge bine. Prima Doamna e și ea bine. Așa că mulțumesc mult, apreciez. N-o să uit niciodată. Mulțumesc.”

Cum arată locul în care va fi tratat Donald Trump de coronavirus

În ciuda atitudinii sale, faptul că Trump a fost internat într-un spital a ridicat semne de întrebare, scrie CNN, în condițiile în care Casa Albă e dotată cu numeroase echipamente medicale în caz de urgență.

Recomandari