Cum arată locul în care va fi tratat Donald Trump de coronavirus

După luni de zile în care a încercat să minimizeze impactul virusului COVID-19 cu declarații false, președintele SUA, Donald Trump, s-a îmbolnăvit de coronavirus și urmează să fie tratat în Centrul Medical Național Walter Reed.

Președintele Trump a fost internat deja la Centrul Medical Național Walter Reed pentru a fi ținut sub observație și pentru a primi tratamentul pentru COVID-19.

Walter Reed are 7.000 de cadre medicale în personal, inclusiv unii dintre cei mai buni doctori din SUA.

Cât timp va fi internat, Trump va sta în Salonul Prezidențial, o porțiune luxoasă a spitalului ce are, în total, 88 de clădiri.

După ce a fost internat, Trump a publicat un video de 18 secunde pe contul lui de Twitter, în care le-a vorbit cetățenilor americani despre starea sa actuală.

“Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea extraordinară,” a început el. “Cred că o duc foarte bine. Ne vom asigura că lucrurile vor merge bine. Prima Doamna e și ea bine. Așa că mulțumesc mult, apreciez. N-o să uit niciodată. Mulțumesc.”

Cum arată locul în care va fi tratat Donald Trump de coronavirus

În ciuda atitudinii sale, faptul că Trump a fost internat într-un spital a ridicat semne de întrebare, scrie CNN, în condițiile în care Casa Albă e dotată cu numeroase echipamente medicale în caz de urgență.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri