Antena Căutare

Datele de identificare a peste un milion de carduri au fost „la liber”

Datele de identificare a peste un milion de carduri din întreaga lume erau disponibile sâmbătă pe o bază de date on-line

Datele de identificare a peste un milion de carduri din întreaga lume erau disponibile sâmbătă pe o bază de date on-line.

În schimbul unei taxe de înregistrare de doar 20 de dolari, oricine putea accesa numerele, datele de expirare și numele înscrise pe mai mult de un milion de carduri, alături de numele, adresele și chiar numerele de telefon ale proprietarilor lor.

Existența Bestvalid.cc a fost prima dată semnalată de către publicația The Times, care a alertat Agenția Națională de Combatere a Infracționalității și parlamentarii britanici, însă aceasta era încă accesibilă online sâmbătă.

După înregistrarea printr-un nume de utilizator și o parolă, The Independent a reușit să acceseze baza de date în câteva minute.

Site-ul acesteia arată obișnuit, cu o secțiune de întrebări frecvente, cu reguli, termeni contractuali și "știri", cu toate că "produsele" sale sunt departe de a fi unele obișnuite.

"Thinking Out Loud" a lui Ed Sheeran, piesa anului la premiile Grammy 2016. Lista câștigătorilor... Tensiuni. Bombardiere rusești interceptate de avioane de vânătoare britanice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x