Antena Căutare

Destin frânt la doar 22 de ani! Un student la medicină și-a pus capăt zilelor din cauza un mesaj pe WhatsApp

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care studia medicina, s-a sinucis după ce un mesaj privat despre relația dintre el și un coleg de clasă a fost răspândit pe WhatsApp. 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care studia medicina, s-a sinucis după ce un mesaj privat despre relația dintre el și un coleg de clasă a fost răspândit pe WhatsApp.

Conform BBC News, mesajul respectiv ajunsese la sute de persoane, iar Universitatea Swansea, la care studia acesta, îl exclusese de la cursuri.

Edward Senior era din Australia și studia medicina. El și-a pus capăt zilelor într-o pădure de la marginea orașului Monmouth.

„În ciuda faptului că avea tot sprijinul familiei sale, nu a fost suficient pentru ca el să treacă peste această perioadă stresantă din viața lui. Fără să știe ce implicații ar fi putut avea acel mesaj, el a început să se simtă izolat și copleșit. Nu este neobișnuit ca tinerii să facă greșeli, însă cea mai mare greșeală este să lași o singură eroare să îți definească viața”, a declarat medicul legist.

Tragedia a început după ce tânărul a trimis un mesaj pe WhatsApp în grupul din care făcea parte alături de colegii de rugby. Fără să le pese, ei au distribuit mai departe mesajul, lucru ce l-a afectat teribil.

Ploile torențiale au făcut prăpăd în Japonia! Peste 50 de persoane și-au pierdut viețile, iar alte câteva zeci sunt date... Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de autorități privind copiii blocați în peșteră, în Thailanda! Cât timp va dura operațiunea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x