Antena Căutare

Doi părinți au trăit un ȘOC, chiar în ziua de Crăciun. Veniți la cimitir, să se reculeagă la mormântul fiului lor mort, au descoperit că cel mic...

Corpul neînsuflețit al unui copil de un an, din Argentina, a dispărut din cimitir, provocându-le părinților un adevărat șoc, în ziua de Crăciun.  Autoritățile bănuiesc că este vorba despra o secta locală care practică ritualuri sataniste.

Corpul neînsuflețit al unui copil de un an, din Argentina, a dispărut din cimitir, provocându-le părinților un adevărat șoc, în ziua de Crăciun. Autoritățile bănuiesc că este vorba despra o secta locală care practică ritualuri sataniste, scrie dailymail.co.uk.

Totul a avut loc în Buenos Aires. Pe 10 decembrie, din cauza unei unei pneumonii, micuțul, în vârstă de doar un an, și-a pierdut viața. Însă, părinții nu l-au putut inhumat, din lipsa locurilor de veci, și au hotărât să-l păstreze într-o clădire, temporar.

Anchetatorii au demarat o operațiune de căutare pe la fermele și satele din apropiere

Siria, iadul care răpește vieți de copii nevinovați. Opt micuți au murit în urma unor raiduri aeriene: "Atacurile c... Întreaga capitală e în stare de șoc! Un cunoscut om de afaceri a fost ÎMPUȘCAT MORTAL! Alertă de gradul zero!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x