Căutare Live

Donatie misterioasa de 10 milioane de yeni gasita in toaleta dupa tsunamiul din Japonia

Un donator anonim a lasat 10 milioane de yeni(aproximativ 131,000 de dolari) in toaleta primariei din Sakado, aproape de Tokyo, anunta BBC.

Banii au fost gasiti impreuna cu o scrisoare pe care era precizat faptul ca acestia sa fie donati victimelor cutremurului si tsunamiului care au lovit Japonia.

Bancnotele atent impachetate au fost descoperite intr-o punga de cumparaturi intr-una dintre toaletele primariei orasului Sakado, o periferie a metropolei Tokyo.

Pe bilet scria: "Sunt o persoana singura si nu am ce sa fac cu banii."

Primaria a spus va da banii fundatiei Crucea Rosie daca in termen de 3 luni nu vor fi revendicati.Nu este, de asemenea, prima oara cand au fost gasiti bani pentru donatii in toaletele primariilor. In 2007, 400 de plicuri cu 10, 000 de yeni au fost gasite in toaletele primariilor.


Foto: EPA/Intact Images

Va primi "Primavara araba" Premiul Nobel pentru Pace?... VIDEO! Vezi reactia unei femei ce si-a recapatat auzul dupa 29 de ani!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri