Antena Căutare

E și Putin implicat! Ce s-a întâmplat cu asistenta în lenjerie intimă care trata pacienții bolnavi de COVID?

O asistentă din Rusia a readus zâmbetele pe chipurile unor pacienți, toți bărbați, infectați cu noul coronavirus. Femeia a apărut în salon purtând doar lenjerie intimă sub un combinezon transparent.

E și Putin implicat! Ce s-a întâmplat cu asistenta în lenjerie intimă care trata pacienții bolnavi de COVID?
E și Putin implicat! Ce s-a întâmplat cu asistenta în lenjerie intimă care trata pacienții bolnavi de COVID?

Unul dintre pacienți a profitat de o clipă de neatineție și a fotografiat-o. Imaginea a ajuns în ziarul din Tula, dar și în atenția conducerii spitalului.

Cu toate că sexy-asistenta nu a oferit nicio explicație pentru cele întâmplate, se pare că a ales să nu se echipeze cu scrub-ul medical din cauza temperaturii ridicate din saloane, neștiind cât de transparent este materialul din care sunt făcute combinezoanele.

Șefii au certat-o, pacienții au admirat-o, localnicii au încurajat-o: „Măcar mai există și oameni cu simțul umorului în perioada asta întunecată”, a scris Seghei Ratnikov, cititor Tula News.

Le-a trecut covidu' când au văzut-o pe domnișoara asistentă! Combinezon transparent și lenjerie neagră - tot echipamentul de care a avut nevoie

Ce i s-a întâmplat în urma incidentului?

Asistentei i s-a atras atenția că nu a fost disciplinată la locul de muncă și a primit susținerea unui asociat politic de-al lui Putin, așa că a scăpat basma curată din scandalul "lenjeriei intime"

Asistenta a fost „mustrată” de managementul Spitalului Clinic Regional Tula pentru nerespectarea regulilor privind echipamentul medical. Autoritățile locale au anunțat că femeia a fost „sancționată disciplinar” pentru abaterea vestimentară.

Oficial, China anunță că a învins coronavirusul: "Am obținut un succes major împotriva Covid-19"... Opt persoane au murit după o bătaie între deţinuţi, într-o închisoare de maximă securitate din Mexic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x