Antena Căutare

Expertul chinez care a descoperit virusul SARS face predicții optimiste despre pandemie! „Se va întâmpla până la finalul lui aprilie!”

Pandemia de coronavirus ar putea fi sub control până la sfârșitul lunii aprilie, susține renumitul epidemiolog și pneumolog Zhong Nanshan, însă rămâne incertitudinea, spune el, dacă nu cumva va exista un alt focar de coronavirus în primăvara anului viitor.

Expertul chinez care a descoperit virusul SARS face predicții optimiste despre pandemie! „Se va întâmpla până la finalul lui aprilie!”
Omul care a descoperit virusul SARS în 2003 face predicții optimiste despre pandemie! | Pixabay

Zhong Nanshan este omul care a descoperit virusul SARS în 2003 și conduce în prezent echipa de elită a Chinei care caută soluții pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Citește și: Săpunul te apără cel mai bine împotriva coronavirus! „E aur curat pentru sănătate!” Ce au descoperit experții despre soluțiile pe bază de clor și alcool

„Cum multe țări au impus măsuri agresive și eficiente, cred că pandemia de coronavirus este tot mai aproape de a fi ținută sub control. Estimarea mea este că asta se va întâmpla spre sfârșitul lunii aprilie”, a spus Zhong Nanshan, într-un interviu acordat Shenzhen Television, citat de South China Morning Post.

„După sfârșitul lunii aprilie, nimeni nu poate spune cu certitudine dacă va exista un alt focar în primăvara anului viitor sau dacă va dispărea odată cu instalarea temperaturilor ridicate... deși activitatea virusului se va diminua cu siguranță la temperaturi mai ridicate”, a spus el.

Citește și: Cercetători din China, avertisment de maximă importanță pentru întreaga lume! „COVID-19 a suferit o mutație! Noua tulpină poate isca încă o pandemie!”

Zhong Nanshan, care este și consilier de rang înalt pe probleme medicale al Guvernului chinez, susține că dintre toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului adoptate de guvernele lumii, una dintre cele mai eficiente este aceea de a îndemna populația să stea acasă.

Pandemia de COVID-19 face și un BINE imens lumii! „Nici prăbușirea URSS, nici crizele petroliere și bancare nu au reușit... Reuters: Bilanţul mondial al covid-19 depăşeşte un milion de îmbolnăviri şi 53.000 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x