Antena Căutare

Fiul lui bin Laden: Tata nu a murit!

Unul dintre fiii lui Osama bin Laden a afirmat in cadrul unei conversatii telefonice pe care a avut-o cu unchii sai, Khalid si Abdelaziz, fratii liderului Al Qaida, ca tatal sau este inca viu.

Potrivit cotidianului italian Il Giornale, care citeaza publicatia egipteana Al-Wafd, teroristul ar fi viu, dar nu se stie daca a fost capturat de americani sau nu a fost gasit de acestia.

"Fratele vostru e inca viu si tot ce se scrie in presa este fals", ar fi spus Samy, fiul lui Osama bin Laden.

Cotidianul mai scrie ca fiul liderului terorist "nu a spus daca tatal sau a fost arestat si este inca in viata sau daca atacul trupelor SEALS nu a avut niciodata loc".

Pe de alta parte, Teheranul sustine ca are dovezi potrivit carora Osama bin Laden murise cu mult inainte de presupusul raid american din Pakistan, informeaza agentia Fars.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Site islamist, despre imaginile cu bin Laden: America minte. Trebuie sa fim vigilenti... SUA: Omul cu transplant de fata si-a aratat in premiera noul chip!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x