Antena Căutare

Franta: Nicolas Sarkozy intra in cursa pentru un nou mandat pe Twitter

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy vrea sa arate ca este in ton cu "moda social-media" si isi va anunta intrarea in cursa electorala pentru un nou mandat la Palatul Elysee pe Twitter.

Sarkozy a declarat ca si-a deschis, special, contul "@nicolassarkozy" pe Twitter, pentru ca a abonatii sa il poata urmari in momentul in care isi va anunta candidatura la postul de televiziune TF1, in cadrul jurnalului de miercuri seara.

"Am acceptat invitatia TF1 la jurnalul de la ora 20.00 (21.00, ora Romaniei), din aceasta seara, si va dau intalnire aici", a scris Nicolas Sarkozy pe Twitter, semnand "NS".

Aflat deja in campanie de mai multe saptamani, Nicolas Sarkozy si-a accelerat calendarul, in timp ce principalul sau adversar, socialistul Francois Hollande este favorit in sondaje.

Anuntul privind candidatura lui Nicolas Sarkozy ar trebui sa fie urmat, joi, de o prima deplasare in provincie, la Annecy, inaintea unui prim mare miting de campanie, duminica, la Marsilia.

Foto: Intactimages / EPA

BBC: Romanii sapa in zapada pentru a-si gasi casele... Ahmadinejad nu se lasa: Iranul anunta noi progrese in domeniul nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x