Antena Căutare

Gaddafi: 5 milioane de libieni inarmati vor elibera orasele ocupate de rebeli

Liderul libian Muammar Gaddafi a jurat, din nou, ca nu va parasi Libia niciodata, "pamantul stramosilor sai”. Discursul sau a fost transmis sustinatorilor din orasul Zawiya, recuperat de fortele pro-Gaddafi de la rebeli dupa lupte violente, conform BBC.

Anuntul vine pe fondul deciziei Statelor Unite de a recunoaste organismul creat de rebelii ca fiind autoritatea legitima din Libia.

"Ei imi cer sa plec. Eu nu voi parasi niciodata taramul stramosilor mei si nici nu ii voi abandona pe oamenii care s-au sacrificat pentru mine", a declarat Gaddafi. Discursul liderului libian a fost transmis prin difuzoare in Zawyia, un oras mic, la circa 50 de kilometri de capitala Tripoli.

"Acesti sobolani au luat ostatic poporul nostru din Benghazi, la Misrata si in muntii din vest si se servesc de acesta ca de un scut uman", a adaugat Gaddafi.

"Cinci milioane de libieni inarmati vor merge si vor elibera orasele ocupate imediat ce va fi dat ordinul", a promis liderul libian.

Aceasta a fost una din cele mai recente transmisiuni in care se pare ca liderul libian se bucura de sustinerea oamenilor din orasele pe care le controleaza.

Sursa: Antena3

Romii, subiect de documentar in Italia... China: SUA au intervenit grosolan in afacerile noastre interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x