Căutare Live

GAFĂ imensă! Donald Trump își umilește din nou soția! - Video

Momentul în care Donald Trump uită pentru o clipă că are un fiu cu soţia sa Melania

Actualul Președinte al Americii, Donald Trump a dat de pământ cu soția lui, din nou, atunci când, vrbind într-o conferinţă de presă la care asista și Melania Trump, nu a recunoscut că are un copil cu aceasta!

Potrivit The Huffington Post, liderul de la Casa Albă a uitat pentru o clipă că are un fiu în vârstă de 13 ani cu cea de-a treia sa soţie, fostul model de origine slovenă Melania Knauss.

Gafa a făcut-o în timp ce vorbea despre pericolul ţigărilor electronice menționând implicarea soţiei sale prin faptul că „ea are un fiu“. Donald Trump s-a corectat imediat după ce și-a dat seama de greșeala imensă pe care a făcut-o, adăugând: „împreună“.

Barron este singurul copil al Melaniei Trump. În schimb, Donald Trump, este al cincilea, după Donald Jr (41 de ani), Ivanka (37 de ani), Eric (35 de ani) şi Tiffany (25 de ani).

Donald şi Melania Trump s-au căsătorit în 2005 şi au un fiu împreună, Barron, născut pe 20 martie 2006.

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era p... Obiecte macabre la Harvard! Cărți învelite în piele umană provenită de la persoane bolnave psihic! "Le smulgea piel...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri