Antena Căutare

Imagini APOCALIPTICE! Europa, lovită de furtuni puternice

Furtunile au făcut ravagii în vestul Europei, în ultimele zile. În Germania şi în Austria, sute de case au fost inundate, iar locuitorii din mai multe oraşe au rămas fără curent electric. În apropiere de Berlin, un bărbat a făcut infarct când a văzut că rulota sa a fost distrusă de un copac doborât de vânt. Echipele de intervenţie au muncit fără întrerupere pentru a-i ajuta pe oameni să-şi salveze casele.

Furtunile au făcut ravagii în vestul Europei, în ultimele zile. În Germania şi în Austria, sute de case au fost inundate, iar locuitorii din mai multe oraşe au rămas fără curent electric.

În apropiere de Berlin, un bărbat a făcut infarct când a văzut că rulota sa a fost distrusă de un copac doborât de vânt. Echipele de intervenţie au muncit fără întrerupere pentru a-i ajuta pe oameni să-şi salveze casele.

În Germania, locuitorii districtului Brandenburg din nord-estul ţării au surprins imagini apocaliptice în timpul furtunilor din ultimele zile.

În acelaşi timp, în Austria, meteorologii au numărat peste 5 mii de fulgere într-o singură noapte, urmate de ploi şi vânt puternic.

Detalii, pe Observator.tv

Kate, William și Harry, vizită în Belgia cu ocazia comemorării a 100 de ani de la primul război mondial... Ploile abundente fac ravagii: O alunecare de teren s-a produs în California...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x