Antena Căutare

 Incendiu devastator într-un mall din Rusia! Peste 30 de persoane și-au găsit sfârșitul în focul puternic, iar altele s-au aruncat în gol de la etaj! VIDEO ȘOCANT

Cel puțin 37 de persoane și-au găsit sfârșitul într-un incendiu cumplit izbucnit într-un centru comercial din Siberia, iar alte zeci sunt date dispărute, printre ele fiind și copii, anunță BBC. 

Conform portalului Sputnik citat de BBC, focul a izbucnit la etajul al patrulea al clădirii Winter Cherry, din orașul Kemerovo, iar în videoclipurile care au apărut pe rețelele de socializare se poate vedea perfect cum iese fum de la geamuri, iar alte persoane se aruncă de la geam pentru a scăpa de flăcări.

”Bilanţul persoanelor care au murit a ajuns la 37”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor locale de urgenţă, conform Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform agențiilor de presă locale, cel puțin 100 de persoane au fost evacuate în urma incendiului izbucnit în mall, acestea fiind din zona de cinema, restaurante și magazine.

Multe dintre victime sunt, conform autorităților, copii, iar alte 29 de persoane sunt în continuare dispărute, care ar avea șanse mici să fie găsite în viață, potrivit agenției de știri Interfax.

Cauza incendiului este deocamdată necunoscută, dar autorităţile au lansat o investigaţie.

Moldovenii cer unirea cu România. Președintele Igor Dodon a îndemnat cetățenii să nu participe la manifestație... Barcelona fierbe din nou! Aproape 90 de persoane au fost rănite: „Această Europa este ruşinoasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x