Antena Căutare

India: medicii si-au abandonat pacientii in incendiul izbucnit la spital

Pacientii unui spital din Calcutta au fost abandonati de medici dupa ce un incendiu a izbucnit in subsolul cladirii. 65 de oameni internati au murit.

Doctorii au parasit imediat cladirea, fara sa se gandeasca la vietile celor pe care ii aveau in ingrijire pana in acel moment. Autoritatile indiene, citate de Huffington Post, au declarat ca 65 de oameni au murit din cauza intoxicatiei cu fum.

Acum, echipa medicala este cercetata pentru violarea procedurilor de siguranta, iar conducerea spitalului este considerata responsabila de producerea tragediei.

Focarul incendiului a fost localizat in subsolul cladirii, fumul gros ajungand imediat si la celelalte etaje ale spitalului. Focul a fost observat de cateva persoane care se aflau in afara spitalului.

Paznicii au fost avertizati ca spitalul este in flacari, dar acestia credeau ca e doar un incendiu minor la bucatarie, asa ca nu au inceput evacuarea la timp.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Italia: "Razboi" pentru o linie ferata... Bruxelles: Olanda, presata sa accepte Romania si Bulgaria in Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x