Căutare Live

Indienii de la Tech Mahindra deschid în Timişoara primul centru de dezvoltare din România

Compania indiană Tech Mahindra, furnizor de top de servicii şi soluţii de transformare digitală, a deschis în Timişoara primul său centru de dezvoltare din România, unde lucrează 100 de angajaţi.

Compania indiană Tech Mahindra, furnizor de top de servicii şi soluţii de transformare digitală, a deschis în Timişoara primul său centru de dezvoltare din România, unde lucrează 100 de angajaţi.

Centrul de dezvoltare se va concentra pe transformarea reţelelor pentru clienţii cheie ai companiei din Europa. Noul centru de dezvoltare Tech Mahindra porneşte cu o echipă de 100 de persoane care vor gestiona toate operaţiunile reţelistice ale clienţilor companiei din Europa.

Aceste operaţiuni vor fi gradul automatizate şi transformate pe parcursul următorului an, utilizând tehnologii de inteligenţă artificială şi soluţii IT dezvoltate de către companie.

”Timişoara este un important centru industrial, comercial şi tehnologic, cu un sector IT care creşte vertiginos şi cu o populaţie tânără numeroasă, care vorbeşte atât limba engleză cât şi cea germană. Considerăm că sectorul IT va înregistra creşteri spectaculoase în următorii trei – cinci ani, odată cu apariţia şi răspândirea tehnologiilor noi, precum automatizarea, inteligenţa artificială sau 5G. Astfel, intenţionăm să transformăm Centrul de Dezvoltare Tech Mahindra din Timişoara într-un hub pentru operaţiunile companiei din Europa şi să creştem exponenţial echipa de la an la an”, a declarat Vikram Nair, President, EMEA Tech Mahindra.

Noul birou Tech Mahindra va funcţiona în proiectul de birouri Vox Technology Park, în care compania a închiriat peste 600 de metri pătraţi, cu opţiune de extindere în viitor.

Sursa : news.ro

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică... Parisul speră să anunţe un acord al Brexitului marţi seara...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri