Antena Căutare

Israelul critica puterile vestice pentru ca nu au impus "linii rosii clare" Iranului

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a criticat comunitatea internationala pentru ca nu a impus "linii rosii clare" privind programul nuclear iranian, informeaza Antena 3, care citeaza AFP.

"Cred ca trebuie sa spunem adevarul: comunitatea internationala nu impune linii rosii clare Iranului, iar Iranul nu percepe vreo determinare a comunitatii internationale de a opri programul sau nuclear", a declarat Netanyahu.

"Atat timp cat Iranul nu va percepe nicio linie rosie si nicio determinare din partea comunitatii internationale, nu va opri programul nuclear. Iranul nu trebuie sa obtina arme atomice", avertizeaza premierul israelian.

Este vorba de prima reactie oficiala a Israelului dupa publicarea raportului Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA). Conform raportului, Iranul a dublat capacitatile de imbogatire a uraniului la uzina de la Fordo; in plus, autoritatile iraniene obstructioneaza activitatile inspectorilor AIEA la uzina de la Parshin.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images / EPA

Italia: Autocarul unui grup de turisti romani a fost furat din fata hotelului... UPDATE! Accidentul din Franta: 14 oameni au ajuns la spital, 12 sunt raniti grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x