Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Situație hilară! Italienii au început să închirieze câini ca să poată ieși din casă. Pe acest motiv, nu pot fi amendați de autorități

Italia, a doua cea mai afectată țară din lume de COVID-19, a impus cetățenilor reguli stricte, astfel că aceștia au voie să aisă afară doar dă cumpere alimente de strictă necesitate, să meargă la serviciu, la medic sau să-şi plimbe animalele de companie.

Italienii au început să închirieze câini ca să poată ieși din casă. Pe acest motiv, nu pot fi amendați de autorități

Prezentate fiind datele problemei, cetățenii s-au arătat interesați să închirieze câini pentru a avea ce să scoată afară. Aceștia încearcă să păcălească legea pentru o plimbare pe străzi.

O doamnă din Italia care are animale de companie povestește că cineva care ieşise cu căţelul a fost verificat de carabinieri şi au descoperit că era la 5 kilometri depărtare de casă. Un astfel de comportament este consemnat pentru că se exagerează ceea ce poate duce la o rată crescută de îmbolnăvire.

Se apre că unele clinici veterinare încă sunt deschise, dar acceptă doar urgențe, iar clienţii trebuie neapărat să-şi facă programare.

Recomandari