Kim Jong-un nu iartă! Cinci oficiali au fost executați. Cum l-ar fi trădat pe „liderul suprem” din Coreea de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat execuția prin împușcare a cinci oficiali, după summit-ul dintre el și președintele american Donald Trump, pe care l-a considerat un eșec.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat execuția prin împușcare a cinci oficiali, după summit-ul dintre el și președintele american Donald Trump, pe care l-a considerat un eșec.

Înaltul delegat în SUA, Kim Hyok-chol, ar fi fost împușcat de un pluton de execuție în martie, la aeroportul Mirim, deoarece ar fi fost „câștigat de Statele Unite ale Americii” în timpul negocierilor nucleare cu Donald Trump.

Diplomatul, care l-a însoțit pe Kim Jong-un în trenul său privat înainte de summit-ul ce a avut loc n februarie, în Vietnam.

El ar fi fost executat la aeroportul Miriam alături de alți patru oficiali, ale căror identități nu au fost dezvăluite.

Printre cei care ar fi primit pedepse grele, precum munca forţată într-un lagăr de concentrare, se numără şi oficialul Kim Yong-chol, care s-a ocupat de discuţiile cu secretarul de stat american Mike Pompeo, dar şi traducătorul Shin Hye-yong.

De sora dictatorului, Kim Yo-jong, nu se mai ştie nimic încă din timpul summitului de la Hanoi, din 28 februarie.

Coreea de Nord nu a confirmat sau negat afirmaţiile ziarului sud-coreean. Nici guvernul de la Seul nu a putut să verifice informaţia.

Kim Jong-un a mai ordonat câteva execuţii de când a devenit liderul absolut al Coreei de Nord, în 2011. El i-a pedepsit, în 2016, pe Ri Yong-jin (oficial în cadrul ministerului Educaţiei) pentru că a adormit la o întâlnire a sa.

Cu un an mai devreme, Hyon Yong-chol, un fost şef în cadrul ministerului Apărării, a fost executat cu o armă anti-aeriană pentru că a demonstrat lipsă de respect aţipind în timpul unui exerciţiu militar.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri