Antena Căutare

Lindsay Lohan, beată criță înaintea unui interviu valoros! 650.000 de euro pentru apariția sa în cel mai cunoscut show din Rusia. Ce s-a întâmplat

Lindsay Lohan a fost invitată la cel mai popular talk-show din Rusia, intitulat ”Pust govoryat”, pentru 650.000 de euro, pentru a vorbi deschis despre relația ei tumuluoasă și dificilă  cu milionarul rus Egor Tarabasov. Dar lucrurile nu au tocmai cum își plănuise prezentatorul!

Lindsay Lohan a fost invitată la cel mai popular talk-show din Rusia, intitulat ”Pust govoryat”, pentru 650.000 de euro, pentru a vorbi deschis despre relația ei tumuluoasă și dificilă cu milionarul rus Egor Tarabasov. Dar lucrurile nu au tocmai cum își plănuise prezentatorul!

Andre Malakhov cu greu a reușit să îi ia un interviu controversatei actrițe de la Hollywood, după ce aceasta, încântată de vodca rusească, s-a îmbătat criță și a refuzat să mai iasă din cameră, potrivit site-ului rusesc Life.ru, citat de libertatea.ro.

El a fost nevoit să stea ore bune la ușa camerei starului de la hotelul Ritz Carlton, împreună cu echipa de filmare, asistentele actriței, producătorul și un make-up artist, pentru a o convinge pe Lindsay, să iasă și să înceapă interviul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când tocmai se hotărâseră să plece și să renunțe la filmare, actrița le-a dat într-un final voie să intre în cameră și să o pregătească pentru emisiune. Aceasta ar fi amenințată de Egor să nu spună nimic despre el.

A exorcizat peste 70.000 de persoane și a avertizat populația că "ISIS e Satana". La 91 de ani, exorcistul Vat... Discriminare și xenofobie àla farancaise! Un primar francez refuză şcolarizarea copiilor romi în instituţiile de învăţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x