Antena Căutare

Mahmoud Ahmadinejad ameninta SUA: Nu avem nevoie de bomba atomica sa le taiem mana

Presedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad a replicat dur, in stilul metaforic propriu, la suspiciunile Occidentului privind programul nuclear al Teheranului: "Iranul nu are nevoie de bomba atomica pentru a infrunta Washingtonul si aliatii sai". In acelasi timp, Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) se pregateste sa publice un document ce confirma suspiciunile occidentale privind activitatea nucleara militara iraniana, informeaza Radio France Internationale (RFI).

"SUA, care dispun de cinci mii de bombe atomice, ne acuza cu nerusinare ca fabricam arma atomica, dar ei trebuie sa stie ca daca noi vrem sa taiem mana pe care au intins-o peste lume nu avem nevoie de bomba atomica", au rasunat cuvintele lui Mahmoud Ahmadinejad, citat de site-ul televiziunii publice.

"Vrem sa ne atingem obiectivele folosind gandirea, cultura si logica", afirma sfidator liderul de la Teheran. El acuza Statele Unite ca fura bogatiile popoarelor si le umilesc.

"Daca Statele Unite vor sa tina piept natiunii iraniene, vor regreta raspunsul nostru", a avertizat Ahmadinejad.

Financial Times il pune pe Isarescu in locul lui Al Pacino in "Dreptate pentru toti"... UPDATE! Silvio Berlusconi demisioneaza dupa adoptarea masurilor promise UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x