Antena Căutare

Malaezia: Un roman risca pedeapsa capitala pentru trafic de droguri

Un roman din Timisoara risca sa fie condamnat la moarte in Malaezia dupa ce se pare ca ar fi fost prins facand trafic de droguri.

Cetateanul roman a fost arestat din luna octombrie, fiind suspectat de trafic de droguri. Pentru aceasta infractiune o persoana condamnata este pasibila de pedeapsa capitala, potrivit legislatiei.

MAE a precizat, joi, ca un cetatean roman este arestat in Malaezia din luna octombrie 2011, fiind suspectat de trafic de droguri. Cazul este cunoscut Ambasadei Romaniei la Kuala Lumpur, care a informat MAE, dupa ce, la inceputul lunii noiembrie 2011, a verificat si primit de la autoritatile locale confirmarea informatiei.

Familia acestuia a fost informata si a oferit unele detalii suplimentare. Consulul roman la Kuala Lumpur l-a vizitat in penitenciar pe cetateanul roman la data de 4 noiembrie si mentine o legatura nemijlocita cu acesta, mai spune MAE.

Foto: blogs.cornell.edu

Europenii, noii imigranti ai lumii: grecii prefera Australia, irlandezii pleaca in SUA, iar portughezii prefera fostele ... Tensiuni diplomatice in crestere intre Turcia si Franta, dupa votarea condamnarii genocidului armean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x