Antena Căutare

Meghan Markle sabotează familia regală! Un secret scandalos al ducesei de Sussex a fost dezvăluit!

Meghan Markle sabotează familia regală cu o decizie pe care a luat-o în secret, dar care a fost dezvăluită. Ducesa de Sussex încalcă încă un obicei de la Palatul Buckingham.

Meghan Markle sabotează familia regală cu o decizie pe care a luat-o în secret, dar care a fost dezvăluită. Ducesa de Sussex încalcă încă un obicei de la Palatul Buckingham.

Angajații de la Palatul Buckingham obișnuiesc să rezolve totul pentru familia regală, dar Meghan Markle a decis să apeleze la ajutor suplimentar, în secret.

Ducesa de Sussex ar lucra la noi proiecte, între care propria ei carte pentru copii, alături de agentul de la Hollywood Nick Collins, avocatul Rick Genow și Andrew Meyer, business manager.

Meghan Markle, care a născut recent, ar fi terminat deja cartea pentru copii. Profitul din vânzarea acestei cărți ar urma să ajungă la organizații caritabile, iar volumul ar urma să devină un bestseller.

„Este limpede că Meghan Markle își dorește să se înconjoare în continuare de oameni de la Hollywood. Nu aceasta era așteptarea de la ea”, au spus surse apropiate familiei regale britanice.

Soția prințului Harry a lansat deja o carte de bucate în scop caritabil, pentru a strânge fonduri care ajung la comunitatea victimelor incendiului de la Turnul Grenfell.

Hong Kong - Noi proteste după ce liderul Carrie Lam a retras proiectul de lege privind extrădarea... Turcia - Reprezentantă a opoziţiei, condamnată la peste nouă ani de închisoare pentru că l-a insultat pe Erdogan şi a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x