Momente de PANICĂ! Un tren a luat FOC și sute de persoane au fost evacuate de urgență! (FOTO)

 
+2 click pentru
galerie

Momente de panică pentru sute de călători în cursul zilei de vineri! Un tren a luat foc și 510 de persoane au fost evacuate de urgență! Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a opri incendiul! Ce s-a întâmplat

Un tren de mare viteză care călătorea de la Koln către Munchen a luat foc vineri, determinând evacuarea tuturor celor 510 pasageri, informează Reuters. Evacuarea a decurs fără incidente înainte ca flăcările să cuprindă două vagoane şi nimeni nu a fost rănit.

Potrivit tabloidului Bild, un poliţist care călătorea în tren a simţit miros de fum şi a activat sistemul de frânare de urgenţă, prevenind astfel producerea unei catastrofe.

Operatorul Deutsche Bahn a precizat că în urma incendiului tronsonul liniei de mare viteză dintre Koln şi Frankfurt a fost închis, iar trenurile ICE (InterCity Express) au fost deviate pe altă rută, care lungeşte deplasarea cu 80 de minute, potrivit celor de la Agerpres. 

A fost lansată o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului, a menţionat Deutsche Bahn.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe