Antena Căutare

Momentul penibil pentru Rusia lui Putin! Visau cu racheta asta să atace America, dar testul a fost rușinos!

Președintele rus Vladimir Putin s-a lăudat la începutul acestui an că are o rachetă cu propulsie nucleară cu o putere nelimitată, însă testarea acesteia s-a dovedit a fi un mare eșec.

Președintele rus Vladimir Putin s-a lăudat la începutul acestui an că are o rachetă cu propulsie nucleară cu o putere nelimitată, însă testarea acesteia s-a dovedit a fi un mare eșec.

Racheta cu propulsie nucleară a fost testată de patru ori din noiembrie până în februarie și de fiecare dată s-a prăbușit, potrivit unor surse care au preferat să rămâne anonime.

Folosești Facebook? E posibil să fii furat și să nu-ți dai seama. Dezvăluiri de ultim moment!

Acestea au precizat că cel mai lung zbor de testare a durat cel mult două minute, înainte ca racheta să zboare aproximativ 35 de kilometri și să se prăbușească. Cel mai scurt test a durat patru secunde și racheta a zburat aproximativ 8 kilometri.

E timpul să faci pasul. Cum treci de la Android la iPhone ca să trăiești ca "bogații"

Arma, la care inginerii au început să lucreze încă din anii 2000, utilizează, cel mai probabil, un motor clasic pentru decolare, înainte să facă trecerea pe unul nuclear pe durata zborului.

Află mai multe detalii despre testul eșuat din Rusia

Stare de ALERTĂ! SUA atacă, din nou, Siria! Cel puțin 12 oameni au fost uciși și trei vehicule de război, distruse... Tragedie! 12 persoane AU MURIT în această noapte! Un atac al coaliției a făcut noi victime în Siria...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x