Antena Căutare

Noi detalii despre AVIONUL MALAEZIAN: Mai multe obiecte, considerate rămăşiţe ale aeronavei, au fost identificate

Cele mai noi amănunte cu privire la avionul prăbușit în Oceanul Indian indică prezența a 122 de obiecte identificate prin satelit, care ar aparține aeronavei companiei Malaesya Airlines.

Cele mai noi amănunte cu privire la avionul prăbușit în Oceanul Indian indică prezența a 122 de obiecte identificate prin satelit, care ar aparține aeronavei companiei Malaysia Airlines.

În imagini apar zeci de obiecte care plutesc, într-o zonă de 400 de kilometri pătraţi de ocean, a declarat pentru presă ministrul Transporturilor Hishammuddin Hussein, informează AFP, citată de antena3.ro.

Nu s-a stabilit încă dacă aceste obiecte sunt parte din avionul Boeing 777 care a dispărut în mod misterios în urmă cu aproape trei săptămâni, în timp ce se deplasa pe ruta Kuala Lumpur - Beijing.

"Dar este un nou indiciu care ne va ajuta să ne orientăm mai bine operaţiunile de căutare", a adăugat ministrul.

Printre cele 122 de obiecte reperate pe imaginile Airbus Defence and Space, unele sunt de un metru lungime, altele de 23 de metri.

Zborul MH370, aparținând companiei Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord a dispărut pe 8 martie și a fost identificat abia după două săptămâni, prăbușit în apele înghețate ale Oceanului Indian.

Citește si: Pasagerii din avionul companiei Malaysia Airlines, asfixiaţi la 14.000 de metri altitudine

Blonda de la drept! Reacţia ŞOCANTĂ a unor egipteni când văd o tânără mult prea sexy în campusul universitar... IMAGINI ŞOCANTE: Două asistente medicale, filmate în timp ce abuzează un pacient cu leziuni cerebrale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x