Antena Căutare

Nokia, aproape de disparitie pe piata din SUA

In fiecare an, Wall Street 24/7 intocmeste o lista a brandurilor care vor iesi de pe piata in aproximativ 18 luni. In 2010, specialistii au prevestit cu acuratete disparitia mai multor branduri de pe piata americana, printre care T-Mobile, Blockbuster sau Dollar Thrifty.



In opinia analistilor de la Wall Street 24/7, Nokia "a murit de mult" si actionarii o stiu foarte bine, asteptand pe cineva care sa ii pecetluiasca soarta.

Argumentele care vin sa demonstreze faptul ca finlandezii de la Nokia nu vor mai rezista independenti pe piata sunt numeroase.

Compania are o prezenta modesta pe piata smartphone-urilor, care este in continua crestere si este dominata de Apple, Blackberry, HTC si Samsung. Nokia ruleaza in continuare sistemul de operare Symbian si negociaza pentru trecerea la Windows Mobile care, de asemenea, are o prezenta foarte scazuta pe piata.

Totusi, Nokia reprezinta o achizitie atractiva pentru companiile care detin bugetul necesar, atingand, in primul trimestru din 2011, un sfert din vanzarile totale de pe piata telefoanelor mobile la nivel mondial. Printre companiile care ar putea fi interesate de achizitionarea Nokia se numara HTC, Samsung, Microsoft sau LG Electronics.

Pe lista brandurilor care vor intampina dificultati sau vor iesi complet de pe piata, realizata de cei de la Wall Street 24/7, se regasesc si alte nume sonore ca Sony Pictures, Saab, Sony Ericsson sau MySpace.

sursa: Antena3.ro

foto: techgenie.com


Peste 210 mil. de drogati, pe Pamant! Vezi unde se produce cea mai multa "coca"!... Nokia urmeaza sa dispara de pe piata din Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x