Căutare Live

Nu şi-au dobândit independenţa, iar asta i-a scos din minţi! Bătăi pe străzile din Scoția

Mii de oameni şi-au împărţit pumni pe străzile din Scoţia, în faţa scutierilor. Cel puţin trei oameni au fost arestaţi în urma ciocnirilor.

Mii de oameni şi-au împărţit pumni pe străzile din Scoţia, în faţa scutierilor. Cel puţin trei oameni au fost arestaţi în urma ciocnirilor.

În cea mai mare parte a zilei, atmosfera a fost destul de paşnică, dar au fost şi momente când a devenit tensionată. În urmă cu zece minute, a fost o schimbare clară în atmosfera din piaţă. Au apărut drapelurile, ce sugerează că loialiştii au venit în piaţă. Mulţi oameni au început să plece.

Dar au fost destui care au rămas în piaţă. Şi a început lupta. Nici intervenţia poliţiştilor călare nu a calmat mulţimea. În timp ce unii se băteau, alţii continuau petrecerea, fericiţi că uniunea care durează de 307 de ani n-a fost ruptă.

Detalii, pe Observator.tv


Casa Albă, EVACUATĂ vineri seară... ACCIDENT GRAV în Bulgaria! Un autocar cu turişti români s-a răsturnat! 14 persoane sunt rănite...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri