Antena Căutare

Nunta Regală 2018. Când se căsătorește prințesa Eugenie cu Jack Brooksbank

Nunta Regală 2018. Când se căsătorește prințesa Eugenie cu Jack Brooksbank. Prinţesa Eugenie a Marii Britanii se căsătorește astăzi, 12 octombrie. Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a lui Kate Middleton, va fi domnișoară de onoare

Nunta Regală 2018. Când se căsătorește prințesa Eugenie cu Jack Brooksbank
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank | etonline.com

Astăzi, 12 octombrie 2018, are loc nunta prințesei Eugenia și a lui Jack Brooksbank. Eugenia, în vârstă de 28 de ani este fiica cea mică a celui de-al treilea copil al reginei, Prințul Andrew și fosta sa soție Sarah Ferguson, Ducesa de York, se căsătorește astăzi cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor.

Cununia religioasă a avut loc în capela St. George, cunoscută ca fiind construită în secolul XV. David Conner este decanul de Windsor care a oficiat această ceremonie. Cavalerul de onoare este fratele lui Jack Brooksbank, Thomas Brooksbank. Domnișoara de onoare este prințesa Beatrice, sora prințesei Eugenia.

Celelalte domnișoare de onoare sunt prințesa Charlotte de Cambridge, Savannah Philips și Isla Phillips, fiicele lui Peter Phillips și Autumn Phillips,Mia Tindall, fiica lui Mike Tindall și Zara Tindall. Alți cavaleri de onoare aleși de Jack Brooksbank sunt prințul George de Cambridge și Louis de Givenchy, fiul lui Olivier de Givenchy și a lui Zoe de Givenchy. Printre invitații speciali sunt Louise Mountbattern-Windsor și vicontele Severn.

Sursă foto:

În doar câteva zile, consumul de canabis va fi legalizat... Momente de PANICĂ! Un tren a luat FOC și sute de persoane au fost evacuate de urgență! (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x