Antena Căutare

ONU cere sporirea ajutoarelor internationale pentru Pakistan

Secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, a cerut sporirea ajutoarelor internationale pentru Pakistan, unde 20 de milioane de oameni au avut de suferit din cauza unor inundatii fara precedent.



Natiunile Unite considera ca Pakistanul are nevoie, pe termen scurt, de 460 milioane de dolari pentru ajutarea sinistratilor. Pe termen lung, insa, vor fi necesare miliarde de dolari pentru refacerea satelor, soselelor si podurilor distruse, precum si pentru reabilitarea terenurilor agricole inundate.

Pakistanul este o tara ruinata. Inundatiile au afectat zeci de milioane de oameni si au distrus regiuni intregi. Multi dintre sinistrati au pierdut pe cineva drag. Cativa, insa, au vazut cum intreaga familie le este luata de ape.

Ploile s-a oprit pentru moment dar milioane de oameni continua sa fie izolati, lipsiti de apa, hrana si medicamente. Autoritatile fac cu greu fata situatiei.

Potrivit celui mai recent bilant provizoriu, 1.600 de oameni au murit si 20 de milioane au fost afectati de inundatii, ceea ce inseamna circa 12% din populatia tarii.

Un Boeing s-a rupt in trei bucati, la aterizare: Un mort si 114 raniti... VIDEO! Riposta rromilor in Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x