Antena Căutare

Lumea se pregătește de pandemie! Țările în care a ajuns coronavirusul

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a făcut apel, luni, ca lumea să se pregătească pentru "o eventuală pandemie" cu noul coronavirus, caracterizând drept "foarte preocupantă (...) creşterea bruscă" de noi cazuri în Italia, Coreea de Sud şi în Iran, potrivit AFP.

"Trebuie să ne concentrăm pe izolarea (epidemiei), făcând tot posibilul pentru a ne pregăti de o evenituală pandemie", a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, în timpul unei conferinţe de presă la Geneva.

Noul coronavirus a ajuns luni în patru noi ţări din Orientul Mijlociu, Kuwait, Bahrain, Irak şi Oman, anunţând primele cazuri de persoane infectate cu virus şi precizând că acestea se întorceau din Iran, ţara vecină care a înregistrat 12 decese.

În Kuwait, ministrul Sănătăţii a anunţat că trei persoane au fost testate pozitiv cu virus: un cetăţean kuweitian în vârstă de 53 de ani, un saudit în vârstă de 61 de ani şi un apatrid în vârstă de 21 de ani. Toate reveneau din oraşul iranian Machhad (nord-est).

Sursa : news.ro

Atac sângeros! Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de copii! Imagini de la locul faptei... Stare de urgență în Insulele Canare, din cauza furtunilor violente. Cel puțin 11.000 de români afectați. "Mami, mă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x