Plajele din Miami vor fi închise din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. Autoritățile anunță amenzi drastice 

Creșterea numărului de infecții cu noul coronavirus determină autoritățile din Statele Unite ale Americii să ia decizii drastice, motiv pentru care plajele și barurile vor fi închise temporar. 

Plajele din Miami vor fi închise din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. Autoritățile anunță amenzi drastice

În urma creșterii numărului de cazuri de coronavirus, autoritățile din Statele Unite ale Americii au decis ca plajele din Miami, Fort Lauderdale și Palm Beach, care sunt cunoscute în rândul rezidenților și turiștilor, vor fi închise la sfârșitul săptămânii.

”Din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19, toate plajele din districtul Los Angeles vor fi din nou temporar închise în acest weekend, în perioada 3-6 iulie”, a declarat pe Twitter o reprezentantă a autorităţilor din acest comitat, Janice Hahn. „Am avut aproape 3.000 de cazuri doar azi. Nu putem risca să avem aglomeraţie la plajă în acest weekend”, care include ziua de 4 iulie, a adăugat ea.

Aurelian Temișan, imagini de senzație! Ce face vedeta în această vară, înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”

Decizia a fost luată de guvernul Californiei, care a ordonat ca barurile din Los Angeles şi din alte șase districte ale statului să fie închise din cauza creşterii numărului de contaminări.

Potrivit autorităţilor sanitare din districtul Los Angeles, inspecţiile efectuate săptămâna trecută au arătat că 49% dintre baruri şi 33% dintre restaurante nu respectau recomandările de distanţare socială. În plus, 54% dintre angajaţii barurilor inspectate şi 44% dintre lucrătorii din restaurante nu purtau mască sau vizieră, aşa cum se solicită în prevederile legale.

„Care se-mbolnăvește primu', ia banii!” Inconștiență totală în rândul tinerilor. Petrecerile COVID, adevărate focare de infecție

Autoritățile anunță amenzi drastice

Oraşul american Miami a înăsprit amenzile pentru localurile care nu respectă normele împotriva COVID-19, care se vor confrunta de acum înainte cu riscul de a fi închise pentru perioade de până la 30 de zile, în timp ce la Miami Beach vor fi aplicate amenzi de 50 de dolari persoanelor care nu poartă măşti de protecţie în spaţiile publice.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri