Plajele din Miami vor fi închise din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. Autoritățile anunță amenzi drastice 

Creșterea numărului de infecții cu noul coronavirus determină autoritățile din Statele Unite ale Americii să ia decizii drastice, motiv pentru care plajele și barurile vor fi închise temporar. 

Plajele din Miami vor fi închise din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. Autoritățile anunță amenzi drastice

În urma creșterii numărului de cazuri de coronavirus, autoritățile din Statele Unite ale Americii au decis ca plajele din Miami, Fort Lauderdale și Palm Beach, care sunt cunoscute în rândul rezidenților și turiștilor, vor fi închise la sfârșitul săptămânii.

”Din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19, toate plajele din districtul Los Angeles vor fi din nou temporar închise în acest weekend, în perioada 3-6 iulie”, a declarat pe Twitter o reprezentantă a autorităţilor din acest comitat, Janice Hahn. „Am avut aproape 3.000 de cazuri doar azi. Nu putem risca să avem aglomeraţie la plajă în acest weekend”, care include ziua de 4 iulie, a adăugat ea.

Aurelian Temișan, imagini de senzație! Ce face vedeta în această vară, înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”

Decizia a fost luată de guvernul Californiei, care a ordonat ca barurile din Los Angeles şi din alte șase districte ale statului să fie închise din cauza creşterii numărului de contaminări.

Potrivit autorităţilor sanitare din districtul Los Angeles, inspecţiile efectuate săptămâna trecută au arătat că 49% dintre baruri şi 33% dintre restaurante nu respectau recomandările de distanţare socială. În plus, 54% dintre angajaţii barurilor inspectate şi 44% dintre lucrătorii din restaurante nu purtau mască sau vizieră, aşa cum se solicită în prevederile legale.

„Care se-mbolnăvește primu', ia banii!” Inconștiență totală în rândul tinerilor. Petrecerile COVID, adevărate focare de infecție

Autoritățile anunță amenzi drastice

Oraşul american Miami a înăsprit amenzile pentru localurile care nu respectă normele împotriva COVID-19, care se vor confrunta de acum înainte cu riscul de a fi închise pentru perioade de până la 30 de zile, în timp ce la Miami Beach vor fi aplicate amenzi de 50 de dolari persoanelor care nu poartă măşti de protecţie în spaţiile publice.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri