Căutare Live

Presa internationala, despre gestul sinucigas de la Parlament: Protest extrem, manat de saracie

Protest extrem, manat de saracie. Asa caracterizeaza presa internationala gestul barbatului care s-a aruncat de la balconul Parlamentului Romaniei. Stirea a fost preluata rapid de jurnalisti de la marile agentii de presa sau ziare locale.

Jurnalistii de la Radio Europa Libera spun ca barbatul a comis gestul chiar in timp ce premierul roman tinea un discurs prilejuit de o noua motiune de cenzura impotriva guvernului sau.

Intreaga intamplare a fost relatata in detaliu si de Associated Press sau DPA, doua dintre cele mai mari agentii de presa din lume.

Reuters noteaza si ca dezbaterile au fost suspendate pentru scurt timp pentru ca un angajat al televiziunii publice a sarit de la un balcon protestand fata de masurile de austeritate.

Spaniolii de la El Mundo spun ca incidentul a avut loc pe fondul unor masuri de austeritate luate dupa ce Romania s-a impumutat de la FMI.

Gestul a ajuns si la agentiile mai mici de presa din toata lumea. Spre exemplu, Npr.org din Statele Unite le spune cititorilor ca Adrian Sobaru a sarit in gol de la o inaltime de sapte metri.

Jurnalistii de la site-ul Allvoices.com, cu sediul in San Francisco, scriu ca Parlamentul si-a intrerupt sesiunea dupa ce un om s-a aruncat in gol pentru a protesta fata de masurile de austeritate.

Coreea de Sud anunta manevre militare cu munitie reala... Senatul american a ratificat tratatul START, de dezarmare nucleara cu Rusia...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri