Antena Căutare

Presa israeliana: Cutia nearga a elicopterului prabusit in M-tii Bucegi a fost gasita

Echipele de cautare au descoperit cutia neagra a elicopterului israelian prabusit, luni, la Fundata - informeaza site-ul israelian Orbita.co.il. Potrivit Haaretz, decodificarea cutiei negre va fi facuta de partea israeliana. Unii experti israelieni sustin ca accidentul ar fi fost provocat de o eroare de pilotaj, survenita in conditii meteo dificile.


Potrivit sefului Salvamont Romania, Mircea Opris, salvatorii au ajuns la epava, care se afla la peste 2.100 m altitudine. Zona este greu accesibila. "Aeronava s-a facut praf, sunt bucati pe o portiune foarte mare. Elicopterul a ars si s-a dezmembrat complet. Anchetatorii au survolat zona in care s-a prabusit aparatul," a declarat Opris.

Operatiunile sunt ingreunate de conditiile meteo nefavorabile si de terenul muntos accidentat, potrivit MApN. La cautari participa salvamontisti, jandarmi montani si un detasament de vanatori de munte din Brigada 2 Vanatori de Munte.

sursa:Hotnews
VIDEO! Un avion cu 152 de persoane s-a prabusit in Pakistan. Toti cei aflati la bord au pierit in accident!... Salariile cadrelor didactice din Republica Moldova vor fi marite cu 12,5%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x