Antena Căutare

Donald Trump declară RĂZBOI! ,,Vom mobiliza armata!''

Președintele Trump a avertizat joi că va lua măsuri militare pentru a impiedica imigranții mexicani sa treacă granița sudica in S.U.A. dacă Mexicul nu ia măsuri pentru a opri "atacul".

Președintele Trump a avertizat joi că va mobiliza armata pentru a împiedica imigranții să treacă granița sudică în S.U.A. dacă Mexicul nu ia măsuri pentru a opri "atacul".

Trump a blamat democrații încă de dimineață, într-o serie de postări pe o rețea socială pentru "asaltul asupra țării noastre", adăugând că imigrația ilegală este "mult mai importantă" decât comerțul sau pactul negociat recent cu Mexicul și Canada.

El a criticat Guatemala, Honduras și El Salvador, spunând că "nu au nici un control asupra populației lor".

"Văd cum Partidul Democrat a condus (pentru că își dorește frontierele deschise și legile slab existente) un asalt asupra țării noastre de Guatemala, Honduras și El Salvador, ai căror lideri nu fac prea multe pentru a opri acest flux mare de persoane, inclusiv mulți infractori intrând din Mexic în SUA ", a spus el într-o postare pe rețeaua socială Twitter.

"În plus, pe lângă oprirea tuturor formelor de ajutor financiar către aceste țări, care par să nu dețină aproape nici un control asupra populației lor, eu trebuie, în cei mai puternici termeni , să solicit Mexicului să oprească acest asalt de persoane, iar dacă nu pot face acest lucru, voi cere armatei americane să închidă frontiera sudică!", a avertizat Donald Trump într-o postare pe o rețea socială.

Conform analiștilor, Rusia se pregătește de o confruntare militară de anvergură... Aici ploaia face PRĂPĂD! De la începutul lunii octombrie, 14 oameni și-au pierdut viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x