Antena Căutare

Prinţul Harry şi Meghan Markle promit o ceremonie de nuntă...veselă!

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle se căsătoresc sâmbătă, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus că nu va fi una foarte solemnă, ci distractivă şi centrată pe sărbătorirea împreună cu oamenii, va începe la ora României 14.00!

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle se căsătoresc sâmbătă, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus că nu va fi una foarte solemnă, ci distractivă şi centrată pe sărbătorirea împreună cu oamenii, va începe la ora României 14.00!

Prinţii George şi Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusă la altar de prinţul Charles. Bugetul acestei sărbători este estimat la peste 15 milioane de lire sterline.

Ceremonia religioasă va avea loc, sâmbătă, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prinţul Harry a fost botezat. Se spune că aceasta a devenit un loc „foarte special” în relaţia celor doi, scrie The Telegraph.

Ea va fi condusă de Protopopul de Windsor, David Conner, iar arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia ceremonia jurămintelor.

Prinţul Harry urmează să decidă dacă va purta verighetă. Fratele lui, William, a ales să nu poarte un astfel de inel.

Prinţul Harry şi Meghan Markle promit o ceremonie de nuntă...veselă!

Dacă departamentul administrativ al Palatului Buckingham este responsabil cu organizarea nunţilor regale, de data aceasta Harry şi Markle sunt cei care se ocupă de ceremonie. Totuşi, ei sunt consiliaţi de secretarul privat al prinţului, Edward Lane Fox. Biroul administrativ este însărcinat cu aspectele ceremoniale ale zilei.

Ceremonia religioasă, muzica, florile, decoraţiunile şi recepţiile vor fi plătite de familia regală.

Dacă nunta prinţului William şi festivităţile din 2011 au costat în jur de 30 de milioane de lire sterline, de data aceasta site-ul Bride Book estimează că acesta va avea un buget de circa 15 de milioane de lire sterline, care include şi câteva milioane alocate securităţii din zonă.

Şase sute de invitaţii au fost trimise, 200 dintre acestea - către prieteni apropiaţi ai celor doi -, pentru petrecerea de la Frogmore House din Windsor.

Nu există o listă cu personalităţi politice invitate, ceea ce înseamnă, scrie presa britanică, că nici prim-ministrul Theresa May ori preşedintele SUA, Donald Trump, nu au fost invitaţi la eveniment. Nu este sigur daca fostul şef de stat american Barack Obama, apropiat al casei regale britanice, va fi prezent la ceremonie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle promit o ceremonie de nuntă...veselă!

În plus, invitaţilor le-a fost trimis un ghid privind ţinuta pentru ceremonie şi instrucţiuni. Sunt interzise aparatele foto şi genţile voluminoase, dar şi medaliile. În lista de sugestii privind accesoriile este specificat: „Fără săbii”.

Cine o conduce pe Meghan la altar?

Mama lui Meghan Markle, Doria Radlan, va fi prezentă la ceremonie, însă tatăl ei, Thomas Markle, nu va putea ajunge, din motive de sănătate. Astfel, Meghan Markle va fi condusă la altar de prinţul Charles.

„Prinţul de Wales este încântat să o primească pe domnişoara Markle în familia regală în acest mod”, s-a arătat în mesajul transmis de Palatul Kensington.

Invitați aleși pentru nunta regală

Între cei invitaţi, pe lângă familia regală britanică şi membri ai familiei americancei, s-ar putea număra Serena Williams şi actorii Sarah Rafferty, Patrick J Adams şi Wendell Pierce, alături de care Markle a jucat în serialul „Suits”.

Invitaţiile au fost produse de Barnard & Westwood, care colaborează cu casa regală din 1985.

Ducele de Cambridge va fi cavalerul de onoare al lui Harry, lipsind astfel de la finala Cupei Angliei. Prinţul George şi prinţesa Charlotte, primii doi copii ai lui William, vor face parte din alaiul miresei, care nu s-a putut hotărî pe care dintre prietenele ei să o aleagă drept domnişoară de onoare. Astfel, va fi însoţită de mai mulţi copii.

Regimentele din care a făcut parte prinţul Harry în Afganistan vor avea, de asemenea, un „rol special” în cadrul ceremoniei. Membri ai acestora vor încadra treptele capelei şi străzile din jurul castelului.

Peste 2.600 de persoane - între care copii şi reprezentanţi ai mai multor organizaţii de caritate - au fost invitaţi să salute cuplul înainte şi după ceremonie.

Sursa: news.ro

Primele informații din avionul prăbușit: Trei supraviețuitori în stare critică. Președinele Cubei anunță „un număr mare”... Meghan Markle a refuzat să fie condusă la altar! Cum se va petrece ceremonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x